Telefoni: 021 520-608 / 021 6615-561
stamparija grafo bogdanov logo

Brošure

Brošure su vrsta reklamnog materijala koje se koriste za predstavljanje određenih proizvoda i usluga određenoj ciljnoj grupi. Poput flajera, one su najbolji način za promociju delatnosti kojom se bavite. Poželjno je da budu vrhunskog kvaliteta i dizajna, jer u protivnom u očima klijenta može stvoriti pogrešnu sliku o Vašoj firmi.

Izgled brošura
Prilikom odabira teksta, fotografija i dizajna za Vaše brošure prvenstveno treba da vodite računa o tome šta želite da reklamirate. Brošure za nove proizvode moraju da izgledaju besprekorno i da budu odštampane na specijalnim vrstama papira kako bi privukle pažnju kupaca.
Osim tekstualnog dela, koji sadrži opis usluge ili proizvoda koji nudite, velika pažnja treba da se pokloni samom vizuelnom efektu. Boje koje na njoj preovlađuju poželjno je da se uklapaju sa bojama loga Vaše firme ili proizvoda koji želite da promovišete. Kako biste u najboljem svetlu predstavili delatnost kojom se bavite, tekst i dizajn na Vašoj brošuri treba da čine jedinstvenu celinu.

Štampa brošura
Pored standardnih formata, postoji i mogućnost izrade proizvoljnih dimenzija, kao i većeg broja prevoja brošure u zavisnosti od obima opisa proizvoda ili usluge koju nudite. Ukoliko želite da vizuelno još više naglasite atraktivnost Vaših proizvoda, štamparija „GrafoBogdanov“ nudi Vam štampu brošura u punom koloru na 150-250g/m2 kunstdruku ili drugim specijalnim vrstama papira.

Štampa

stamparija grafo bogdanov logo

Usluge

stamparija grafo bogdanov logo

Proizvodi

stamparija grafo bogdanov logo

Kontaktirajte nas

Adresa: Futoška 13
21000 Novi Sad
Vojvodina, Srbija
Tel.: (021) 520-608
Fax: (021) 6615-561
E-mail: grafobog@gmail.com

O nama

Štamparija “GRAFO BOGDANOV” je nastala 1989 godine,
kao zanatska radnja. Danas je koncipirana kao brzi
grafički servis za manje i srednje poslove širokog spektra,
po principu “sve na jednom mestu” sa zaokruženim
ciklusima proizvodnje i raznolikim spektrom tehnika štampe.

Call Now Button