Telefoni: 021 520-608 / 021 6615-561
stamparija grafo bogdanov logo

Katalozi

Katalozi su jedan od najefektnijih načina marketinške promocije. Dobro dizajniran katalog znatno će doprineti prezentaciji Vaših proizvoda ili usluga, kao i ostvarenju primarnog cilja da predstavite  Vaš proizvodni asortiman na slikovit i atraktivan način.

Dizajn kataloga
Kao vrlo efikasan način promocije, katalog treba da Vas izdvaja od konkurencije. Prilikom odabira teksta i fotografija morate voditi računa o poruci koju šaljete, jer samo originalna i upečatljiva poruka može da stvori željeni efekat kod potrošača.
Ukoliko su informacije o Vašim proizvodima ili uslugama uklopljene sa dobro dizajniranim katalogom rezultat neće izostati. Danas veliki broj firmi koristi međunarodne sajmove kao mesta na kojima će predstaviti svoju delatnost, a upravo su katalozi savršen reklemni materijal za takav vid promocije.

Štampa kataloga
Zahvaljujući najsavremenijim mašinama za ofset štampu štamparija „GrafoBogdanov“ nudi Vam izradu kataloga po najvišim standardima uz mogućnost dorade kao što je plastifikacija, klamovanje i kaširanje. Kataloge i brošure štampamo na visokokvalitenom papiru, obostrano, u punom koloru, na 150-300g/m2 kunstdruku ili drugim specijalnim materijalima po Vašem izboru.
Veliki izbor luksuznih papira sa mat ili sjajnim premazima znatno će doprineti atraktivnom izgledu Vaših kataloga, a proizvodi ili usluge koje nudite prikazani na ovakav način stvoriće kod Vaših klijenata realnu sliku onoga što im nudite.

Štampa

stamparija grafo bogdanov logo

Usluge

stamparija grafo bogdanov logo

Proizvodi

stamparija grafo bogdanov logo

Kontaktirajte nas

Adresa: Futoška 13
21000 Novi Sad
Vojvodina, Srbija
Tel.: (021) 520-608
Fax: (021) 6615-561
E-mail: grafobog@gmail.com

O nama

Štamparija “GRAFO BOGDANOV” je nastala 1989 godine,
kao zanatska radnja. Danas je koncipirana kao brzi
grafički servis za manje i srednje poslove širokog spektra,
po principu “sve na jednom mestu” sa zaokruženim
ciklusima proizvodnje i raznolikim spektrom tehnika štampe.

Call Now Button