Telefoni: 021 520-608 / 021 6615-561
stamparija grafo bogdanov logo

Vizit karte

Postoji nekoliko mogućnosti da ostvarite dobar prvi utisak na budućeg poslovnog partnera ili klijenta, a jedan od njih  je kreativno osmišljena i kvalitetno odštampana vizit karta.
Odabir dizajna vizit karte, koji je u skladu sa Vašom delatnošću, idealno je sredstvo koje će Vaše potencijalne klijente podsetiti na Vas i nakon završenog sastanka. Po mišljenju mnogih advertajzing stručnjaka atraktivno osmišljena vizit karta jedno je od najvrednijih marketinških sredstava svakog preduzetnika.
Ukoliko poslujete sa inostranim kompanijama bilo bi poželjno da imate odštampane vizit karte i na jeziku Vašeg poslovnog partnera, jer biste se na taj način  predstavili kao firma koja poštuje svakog svog klijenta i vodi računa o najmanjim detaljima.

Najnovija istraživanja su pokazala da se čak na 40% vizit karti nalaze pogrešni podaci o osobi ili firmi sa kojom poslujete. Bilo da ste se odlučili za usluge izrade strandardnih ili luksuznih vizit karti ne smete dozvoliti da se na njoj nalaze pogrešne informacije o Vama, jer će Vas mnogo više koštati gubitak klijenta zbog pogrešne e-mail adrese ili broja telefona, nego štampanje novih sa tačnim  podacima.

Standardne vizit karte
Standardne vizit karte štampaju se na kunstdruk papiru uz mogućnost sjajne ili mat plastifikacije. Dimenzije u kojima se izrađuju su 85x55mm ili 90x50mm. Pored loga firme, obavezno je da na vizit karti budu odštampani brojevi telefona, adresa, e-mail adresa i sajt ukoliko ga Vaša kompanija ima. Poželjno je da dizajn Vaše standardne vizit karte bude jednostavan, a informacije jasne i koncizne.

Nestandardne vizit karte
Vizit karte mogu biti različitih dimenzija, boja i  oblika. U skladu sa Vašim željama štamparija „GrafoBogdanov“ nudi Vam i mogućnost izrade unikatnih i atraktivnih vizit karti od najkvalitetnijih papira sa zlatotiskom. Luksuzne vizit karte često se vizuelno ne razlikuju mnogo od standardnih, ali prilikom prvog dodira osetićete razliku u kvalitetu materijala na kom su štampane.

Lepo osmišljena i kvalitetno uradjena vizit karta retko kada bude bačena ili izgubljena i ljudi je rado daju prijateljima kao preporuku.

Kod nas, pored profesionalnog dizajna vizit karte, imate mogućnost velikog izbora materijala od kojih želite da budu izrađene, (glatkih ili mat premaznih papira, reljefnih, konturnih…) zatim mogućnosti dorade kao što je plastifikacija ili zakošenje ćoškova.

Štampa

stamparija grafo bogdanov logo

Usluge

stamparija grafo bogdanov logo

Proizvodi

stamparija grafo bogdanov logo

Kontaktirajte nas

Adresa: Futoška 13
21000 Novi Sad
Vojvodina, Srbija
Tel.: (021) 520-608
Fax: (021) 6615-561
E-mail: grafobog@gmail.com

O nama

Štamparija “GRAFO BOGDANOV” je nastala 1989 godine,
kao zanatska radnja. Danas je koncipirana kao brzi
grafički servis za manje i srednje poslove širokog spektra,
po principu “sve na jednom mestu” sa zaokruženim
ciklusima proizvodnje i raznolikim spektrom tehnika štampe.

Call Now Button