Telefoni: 021 520-608 / 021 6615-561
stamparija grafo bogdanov logo

Fascikle

Zahvaljujući konstantnom razvoju tehnologije štampe, a naročito ofset štampe,  fascikle su postale veoma važan detalj u  svakodnevnoj poslovnoj komunikaciji. Moderan dizajn, različite kombinacije boja, dimenzija i oblika stvorile su velike mogućnosti da na kreativan način prenesete određenu poruku Vašim klijentima.
Značajnu pažnju treba pokloniti vizuelnom efektu fascikle, jer to može znatno doprineti Vašem poslovnom uspehu. Osim što se u njoj čuva određena dokumentacija  tokom poslovnih sastanka, fascikla je i reklamni materijal koji treba da istaknete ono što karekteriše Vašu firmu i delatnost sa kojom se bavite.
Poruka na fascikli treba da bude jasna i privlačna Vašim potencijalnim klijentima, a logo i osnovni podaci o Vašoj firmi lako uočljivi. Štamparija „GrafoBogdanov“ nudi Vam kvalitetnu izradu fascikli sa mat ili sjajnom plastifikacijom uz mogućnost izrade džepova (proreza) za vizit karte, brošure i CD.

Standardne fascikle sa dve ili tri klapne
Fascikle sa dve ili tri klapne štampaju se od 280g/m2 bindakota ili 300-350g/m2 kunstdruka. Reč je o kartonima koji su se zahvaljujujući svojoj homogenosti, visokom sjaju i ne pucanju na mestima savijanja pokazali kao veoma pogodni za njihovu izradu, kao i proizvodnju ambalaže za nakit i kutijica za lekove. Štamparija „GrafoBogdanov“ poseduje veliki izbor gotovih alata koje možete koristiti za Vaše fascikle.

Specijalne fascikle
Specijalne fascikle imaju za svoj osnovni cilj da atraktivnim dizajnom i oblikom privuku pažnju potencijalnih klijenata. Sitni detalji poput ručki, džepova za CD; vizit karte i brošure dodatno će upotpuniti Vašu vizuelnu poruku krajnjim korisnicima. Ukoliko želite jedinstven izgled Vaše fascikle pored standardnih postupaka moguće je uraditi i parcijalni UV lak, termotisak ili izraditi novi alat za unikatan izgled iste.

Štampa

stamparija grafo bogdanov logo

Usluge

stamparija grafo bogdanov logo

Proizvodi

stamparija grafo bogdanov logo

Kontaktirajte nas

Adresa: Futoška 13
21000 Novi Sad
Vojvodina, Srbija
Tel.: (021) 520-608
Fax: (021) 6615-561
E-mail: grafobog@gmail.com

O nama

Štamparija “GRAFO BOGDANOV” je nastala 1989 godine,
kao zanatska radnja. Danas je koncipirana kao brzi
grafički servis za manje i srednje poslove širokog spektra,
po principu “sve na jednom mestu” sa zaokruženim
ciklusima proizvodnje i raznolikim spektrom tehnika štampe.

Call Now Button